Neem contact op

Heb je een opmerking of een vraag? Bel of stuur een mail naar onze medewerkers. Zij helpen je graag verder. Wil je langskomen op één van onze locaties? Je bent welkom: we hebben altijd lekkere koffie!

Noordwijk
Voorburg
Heemskerk
Vestiging Noordwijk
Abin accountants
Keyserswey 89, 2201 CX Noordwijk
Tel: 0713619318
Vestiging Voorburg
Abin accountants
Charlotte van Pallandtlaan 16, 2272 TR Voorburg
Tel: 0703192555
Vestiging Heemskerk
Abin accountants
De Trompet 1900, 1967 DB Heemskerk
Tel: 0251750271

10 veelgestelde vragen over Abin

Wat is de meerwaarde van Abin ten opzichte van andere accountancy- en belastingadvieskantoren?

Wij halen altijd meer uit jouw bedrijf, omdat we harde, loyale werkers zijn met een ondernemende geest en ruime kennis van het vak. Wij begrijpen wat jou als ondernemer drijft en waar je tegenaan loopt. Met onze know-how en creativiteit maken we vaak het onmogelijke mogelijk, altijd binnen de regels van de wet.

Wat zijn de tarieven bij Abin?

Onze uurtarieven zijn afhankelijk van het type dienstverlening, de opleiding, de ervaring en de specifieke kwaliteiten van de medewerkers die we voor je inzetten. Na een persoonlijk intakegesprek geven we een inschatting van de te verwachten kosten. Hierbij offreren we altijd zo scherp mogelijk en zorgen we voor een optimale prijskwaliteitverhouding. Ook zijn vaste prijsafspraken mogelijk. In elk geval weet je bij Abin precies waar je aan toe bent en voorkomen we verrassingen achteraf.

Ik wil overstappen van accountant

Speel je met de gedachte om van accountant te wisselen? Maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Overstappen naar een andere accountant is makkelijker dan je denkt.
Abin heeft ruime ervaring in het overstaptraject en regelt de volledige overstap samen met jou. Dankzij onze ervaring en goede begeleiding kunnen wij jouw complete financiële administratie relatief eenvoudig overnemen. Stap voor stap nemen wij je mee door de overgangsprocedure. Niet alleen voeren wij de gegevens van jouw bedrijf in onze systemen in, ook kijken we meteen waar je kosten kunt besparen. We geven beter inzicht in jouw bedrijfsvoering en laten zien hoe je meteen kunt profiteren van onze optimale dienstverlening.

Kan ik ook halverwege het jaar overstappen?

Ja, dat is geen probleem. Afhankelijk van jouw situatie kijken we samen op welk moment dit het beste kan.

Krijg ik bij Abin een vaste contactpersoon?

Bij Abin heb je altijd één vaste relatiemanager en mocht je meerdere diensten afnemen dan krijg je een vast team van professionals toegewezen.

Ik ben starter, kan Abin mij helpen?

Ja, met plezier zelfs. Onze ervaring is dat starters en zzp’ers zich voorafgaand goed laten informeren. Maar wie helpt je verder als je eenmaal gestart bent? Het eerste halfjaar na de start is cruciaal en vraagt tegelijk om grote keuzes. Zowel voor het ondernemersplan, het voeren van de administratie als voor maatwerkadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Voor starters hanteren we extra aantrekkelijke tarieven.

Mijn bank vraagt om een rapport voor de financiering, kan Abin mij helpen?

Jazeker. Je vergroot je kansen op financiering door gebruik te maken van onze speciale software en rapportages. Voor jouw plan of situatie leveren we maatwerk gericht op de wensen van de bank. Banken willen steeds gedetailleerder weten wat je met het geld gaat doen en of je het terug kunt betalen. Daarvoor maken wij ondernemingsplannen, financiële- en liquiditeitsprognoses.

Heb ik als ondernemer een accountant nodig?

Ja. Als ondernemer wil je je volledig richten op dat waar je goed in bent: ondernemen. Maar hiervoor heb je betrouwbare financiële gegevens nodig: voor jezelf, maar ook voor eventuele mede-eigenaren, voor de bank en natuurlijk voor de fiscus. Als je onvoldoende tijd of deskundigheid in huis hebt om daar zelf mee bezig te zijn, is het slim om een accountant in te schakelen.
Een accountant is gespecialiseerd in het opzetten en bijhouden van de administratie. Als adviseur voor het mkb kan een accountant nog meer betekenen. Hij/zij is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van belastingen en subsidies en kan nagaan of er voor jouw onderneming mogelijkheden zijn de kosten te verlagen of om belasting te besparen.

Wat heb ik aan een financiële administratie?

Op grond van het Burgerlijk Wetboek ben je verplicht een financiële administratie bij te houden. Alles wat financiële gevolgen heeft voor de onderneming moet je systematisch vastleggen in een minimumadministratie.
Startende ondernemers beperken zich in eerste instantie vaak tot de verplichte minimumadministratie. Maar er komt een moment dat je graag een uitgebreidere financiële administratie wilt.
Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is belangrijk voor jouw bedrijfsvoering. Het helpt je om tijdig nieuwe ontwikkelingen te signaleren, daarop in te spelen en de juiste beslissingen te nemen.

Zijn mijn gegevens veilig bij Abin?

Ja, wij werken met software waarbij je gegevens veilig zijn.