Haalt meer uit je financiën.

Wij zorgen dat jouw financiën goed zijn geregeld. Onze toegewijde specialisten zetten hun kennis en energie in voor jouw bedrijf. Zo kun jij doen wat je het liefste doet: ondernemen.

Advies waar je wat mee kunt

Onze diensten zijn altijd op maat en spelen in op jouw behoefte. Wij zijn ondernemend van geest, wij begrijpen waar jouw business om draait en geven slim advies. Zo halen we samen het beste uit jouw bedrijf!

Advies waar je wat mee kunt

Onze diensten zijn altijd op maat en spelen in op jouw behoefte. Wij zijn ondernemend van geest, wij begrijpen waar jouw business om draait en geven slim advies. Zo halen we samen het beste uit jouw bedrijf!

6 veelgestelde vragen over werken met Abin

Waarom moet ik voor Abin kiezen en niet voor een ander kantoor?

Wij halen altijd meer uit jouw bedrijf, omdat we harde, loyale werkers zijn met een ondernemende geest en ruime kennis van het vak. Wij begrijpen wat jou als ondernemer drijft en waar je tegenaan loopt. Met onze know-how en creativiteit maken we vaak het onmogelijke mogelijk, altijd binnen de regels van de wet.

Wat zijn de tarieven bij Abin?

Onze uurtarieven zijn afhankelijk van het soort dienstverlening, de opleiding, de ervaring en de specifieke kwaliteiten van de medewerkers die we voor je inzetten. Na een persoonlijk intakegesprek geven we een inschatting van de te verwachten kosten. Hierbij offreren we altijd zo scherp mogelijk en zorgen we voor een optimale prijskwaliteitverhouding. Ook zijn vaste prijsafspraken mogelijk. In elk geval weet je bij Abin precies waar je aan toe bent en voorkomen we verrassingen achteraf.

Ik wil overstappen van accountant, hoe werkt dat?

Speel je met de gedachte om van accountant te wisselen? Maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Overstappen naar een andere accountant is makkelijker dan je denkt. Abin heeft ruime ervaring in het overstaptraject en regelt de volledige overstap samen met jou. Dankzij onze ervaring en goede begeleiding kunnen wij jouw complete financiële administratie relatief eenvoudig overnemen. Stap voor stap nemen wij je mee door de overgangsprocedure. Niet alleen voeren wij de gegevens van jouw bedrijf in onze systemen in, ook kijken we meteen waar je kosten kunt besparen. We geven beter inzicht in jouw bedrijfsvoering en laten zien hoe je meteen kunt profiteren van onze optimale dienstverlening.

Kan ik ook halverwege het jaar overstappen?

Natuurlijk! Overstappen kan op elk moment gedurende het jaar en is makkelijker dan je denkt. We helpen je tijdens het hele proces.

Krijg ik bij Abin een vaste contactpersoon?

Bij Abin heb je altijd één vaste relatiemanager en mocht je meerdere diensten afnemen dan krijg je een vast team van professionals toegewezen.

Ik ben starter, kan Abin mij helpen?

Ja, met plezier zelfs. Onze ervaring is dat starters en zzp’ers zich voorafgaand goed laten informeren. Maar wie helpt je verder als je eenmaal gestart bent? Het eerste halfjaar na de start is cruciaal en vraagt tegelijk om grote keuzes. Zowel voor het ondernemersplan, het voeren van de administratie als voor maatwerkadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Voor starters hanteren we extra aantrekkelijke tarieven.

Abin neemt de tijd voor ons en legt alles helder uit. Ze zeggen waar het op staat en daar houd ik van!

Cees Hofland
Algemeen directeur, Hofstad Security

Abin geeft altijd goed advies hoe dingen aan te pakken. Toen ik vastgoed overnam van mijn ouders heeft Abin dit goed begeleid, waardoor de overname voorspoedig verliep.

Alexander Balk
Eigenaar, Alexander Hotel

Ik werk al sinds lange tijd naar volle tevredenheid samen met Abin. Door Abin’s efficiënte werkwijze blijft er tijd over voor waardevol financieel advies. Zo houd ik weer meer tijd over om onze klanten beter van dienst te zijn.

Piet Ooms
De Katwijkse Apotheek

Was het niet voor een werkmaatschappij, dan was het wel voor mijn Holding; na 40 jaar lang ondernemen met Abin als partner durf ik te spreken van een vlekkeloze samenwerking. Abin gaat met de tijd mee en weet altijd waar ik mee bezig ben.

Koos Samsom
Hedgehog Holding

Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking. Abin schakelt snel, denkt met ons mee en is altijd flexibel. Wij zijn wereldwijd operatief, waardoor geen enkele situatie precies hetzelfde is. Dankzij Abin weten wij echter; ongeacht de situatie, onze accountant weet raad.

Helge Bernhard
Language One

Wij zochten een organisatie die het beste voor ons bedrijf doet. Een boekhouder die zichzelf terugverdient. Abin heeft dat in huis en zoekt alles tot in de puntjes uit. Dat heeft ons al veel geld bespaard.

Yoney Verschuur
Eigenaar, Verschuur Watersport