Over Abin.

Bij Abin denken we vooruit. We zijn er voor jou als ondernemer, voelen ons verantwoordelijk en helpen je verder. Hoe sta je er nu voor, wat heeft de toekomst in petto? Wij staan naast je en gaan samen voor de winst.

Onze meerwaarde

Haalt er meer uit.

Wij zijn doorzetters met een ondernemende geest en kennis van het vak. Wij begrijpen wat jou als ondernemer drijft en waar je tegenaan loopt. Met onze know-how en creativiteit maken we vaak het onmogelijke mogelijk. Zo halen we meer uit jouw bedrijf.

jaar in het vak
accountantskantoor van Nederland
medewerkers met passie voor het vak

Voor wie we werken

Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken we voor bedrijven en non-profitorganisaties in alle sectoren en met alle rechtsvormen, in de hele Randstad en de Bollenstreek.

BV’s
Midden- en kleinbedrijf
Verenigingen en stichtingen
Beursgenoteerde ondernemingen
Organisaties in de publieke sector
overheid en semi- overheid

Voor wie we werken

BV’s
Midden- en kleinbedrijf
Verenigingen en stichtingen
Beursgenoteerde ondernemingen
Organisaties in de publieke sector
overheid en semi- overheid

Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken we voor bedrijven en non-profitorganisaties in alle sectoren en met alle rechtsvormen, in de hele Randstad en de Bollenstreek.

Hier gaan wij voor

Wij willen jou als ondernemer bijstaan, in goede en moeilijke tijden. Met onze ondernemende geest en kennis van het vak staan we naast je en sturen samen richting succes. Met als doel jouw ondernemersdromen te laten slagen.

Zo zien wij het voor ons

Echt persoonlijk contact met een ondernemer is cruciaal. Er is zoveel meer te halen als je werkelijk begrijpt welke ondernemersdroom iemand heeft. Wij luisteren en denken altijd actief mee. Met onze creatieve oplossingen komen ondernemers verrassend verder.

Wat kun je verwachten

Bij Abin draait het om mensen. Wij werken op een ontspannen en persoonlijke manier samen. Daarom heb je bij ons één vaste contactpersoon: jouw persoonlijke relatiemanager, altijd bereikbaar voor jou.
Je accountant en belastingadviseur zijn ook vaste contacten. Stuk voor stuk op de hoogte van jouw dossier. En wil je gebruik maken van verschillende diensten? Dan krijg je een team van specialisten tot je beschikking.

 

Online heb je altijd en overal inzicht in jouw gegevens:

 

  • jouw Abin dossier: van jaarrekening tot correspondentie
  • jouw aangiftes: meteen digitaal goed te keuren
  • jouw online diensten: boekhouden en salarisadministratie

Jouw droombaan bij Abin?

Bij ons haal je altijd meer uit je carrière. We bieden je opleiding en kansen om je verder te onwikkelen, in een flexibele en fijne werkomgeving.

Abin neemt de tijd voor ons en legt alles helder uit. Ze zeggen waar het op staat en daar houd ik van!

Cees Hofland
Algemeen directeur, Hofstad Security

Abin geeft altijd goed advies hoe dingen aan te pakken. Toen ik vastgoed overnam van mijn ouders heeft Abin dit goed begeleid, waardoor de overname voorspoedig verliep.

Alexander Balk
Eigenaar, Alexander Hotel

Ik werk al sinds lange tijd naar volle tevredenheid samen met Abin. Door Abin’s efficiënte werkwijze blijft er tijd over voor waardevol financieel advies. Zo houd ik weer meer tijd over om onze klanten beter van dienst te zijn.

Piet Ooms
De Katwijkse Apotheek

Was het niet voor een werkmaatschappij, dan was het wel voor mijn Holding; na 40 jaar lang ondernemen met Abin als partner durf ik te spreken van een vlekkeloze samenwerking. Abin gaat met de tijd mee en weet altijd waar ik mee bezig ben.

Koos Samsom
Hedgehog Holding

Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking. Abin schakelt snel, denkt met ons mee en is altijd flexibel. Wij zijn wereldwijd operatief, waardoor geen enkele situatie precies hetzelfde is. Dankzij Abin weten wij echter; ongeacht de situatie, onze accountant weet raad.

Helge Bernhard
Language One

Wij zochten een organisatie die het beste voor ons bedrijf doet. Een boekhouder die zichzelf terugverdient. Abin heeft dat in huis en zoekt alles tot in de puntjes uit. Dat heeft ons al veel geld bespaard.

Yoney Verschuur
Eigenaar, Verschuur Watersport