Haalt meer uit je financiën.

Wij zorgen dat jouw financiën goed zijn geregeld. Onze toegewijde specialisten zetten hun kennis en energie in voor jouw bedrijf. Zo kun jij doen wat je het liefste doet: ondernemen.

Advies waar je wat mee kunt

Onze diensten zijn altijd op maat en spelen in op jouw behoefte. Wij zijn stuk ondernemend van geest, wij begrijpen waar jouw business om draait en geven slim advies. Zo halen we samen het beste uit jouw bedrijf!

Abin neemt de tijd voor ons en legt alles helder uit. Ze zeggen waar het op staat en daar houd ik van!

Cees Hofland
Algemeen directeur, Hofstad Security

Abin geeft altijd goed advies hoe dingen aan te pakken. Toen ik vastgoed overnam van mijn ouders heeft Abin dit goed begeleid, waardoor de overname voorspoedig verliep.

Alexander Balk
Eigenaar, Alexander Hotel

Ik werk al sinds lange tijd naar volle tevredenheid samen met Abin. Door Abin’s efficiënte werkwijze blijft er tijd over voor waardevol financieel advies. Zo houd ik weer meer tijd over om onze klanten beter van dienst te zijn.

Piet Ooms
De Katwijkse Apotheek

Was het niet voor een werkmaatschappij, dan was het wel voor mijn Holding; na 40 jaar lang ondernemen met Abin als partner durf ik te spreken van een vlekkeloze samenwerking. Abin gaat met de tijd mee en weet altijd waar ik mee bezig ben.

Koos Samsom
Hedgehog Holding

Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking. Abin schakelt snel, denkt met ons mee en is altijd flexibel. Wij zijn wereldwijd operatief, waardoor geen enkele situatie precies hetzelfde is. Dankzij Abin weten wij echter; ongeacht de situatie, onze accountant weet raad.

Helge Bernhard
Language One

Wij zochten een organisatie die het beste voor ons bedrijf doet. Een boekhouder die zichzelf terugverdient. Abin heeft dat in huis en zoekt alles tot in de puntjes uit. Dat heeft ons al veel geld bespaard.

Yoney Verschuur
Eigenaar, Verschuur Watersport