Corporate Recruiter
Noordwijk
24 uur

Zo ziet jouw baan eruit

Als Corporate Recruiter ben je altijd op zoek naar nieuwe talenten! Voor onder meer de vakgebieden accountancy, belastingadvies en audit werf je de best passende kandidaten.

 

Wat we van je verwachten

Jij weet precies via welke kanalen je mogelijke kandidaten kunt bereiken en bent helemaal thuis op platforms als LinkedIn en Indeed. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op recruitmentgebied en kunt geschikte kandidaten enthousiasmeren om voor onze organisatie te kiezen. Je levert een proactieve bijdrage aan het op- en uitbouwen van een netwerk, dat Abin in staat stelt continu in contact te komen met potentieel interessante en geschikte kandidaten voor openstaande vacatures.

Wat je gaat doen
Naast het actief zoeken en benaderen van mogelijke kandidaten voer je samen met de hiringmanagers de eerste gesprekken. Omdat recruitment tot onze corebusiness behoort, overlegt het recruitmentteam wekelijks samen met de verantwoordelijk Partner recruitment en de Marketing & Communicatie Adviseur. Samen met de M&C Adviseur zorg je dat de juiste wervingscampagnes worden uitgezet, de Social Media kanalen worden onderhouden en er pakkende vacatureteksten worden geschreven. Het betreft een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een ambitieus en sterk groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat.

Wat we van je verwachten

 • Afgeronde HBO-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar recruitmentervaring, ervaring in de accountancybranche is een pré;
 • Je bent enthousiast, gedreven en resultaatgericht;
 • Je hebt een heldere en duidelijke manier van communiceren en hebt de discipline iedereen tijdig en netjes te antwoorden;
 • Ervaring met Indeed en LinkedIn recruiter.

Wat jij eruit haalt

Hybride werken
Werken vanuit huis of op kantoor
Opleiding
Alle ruimte om je te ontwikkelen
Leuke activiteiten
Ontspannen met collega’s
Sportieve events
Actieve personeelsvereniging
Vakantiedagen
27 dagen op fultime basis
Salaris
Max. € 85.500,- bij fulltime dienstverband en een bonusregeling

  7 veelgestelde vragen over werken bij Abin

  Hoe verloopt het sollicitatieproces?

  Wanneer je solliciteert krijg je een reactie van de afdeling recruitment. Wanneer jouw profiel en cv aansluit bij onze vacature word je uitgenodigd voor een gesprek. Mogelijk volgt er een tweede gesprek en als er een match is ontvang je een passend voorstel.

  Waar is Abin (en hun klanten) gevestigd?

  Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken wij voor bedrijven en non-profit organisaties in alle sectoren en met alle rechtsvormen in de hele Bollenstreek en de Randstad.

  Kun je bij Abin ook thuiswerken?

  Dat ligt wel aan de functie, maar die mogelijkheid is er zeker. We vinden het ook belangrijk dat je je collega’s op kantoor ziet en met elkaar kan sparren.

  Wat doet Abin aan loopbaanontwikkeling?

  Voor iedereen bestaat de mogelijkheid cursussen of opleidingen te volgen.

  Welke secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Abin?

  Flexibele werktijden
  Premievrij pensioen
  Thuiswerk mogelijkheid, met thuiswerkvergoeding
  Reiskosten vergoeding
  Bij sommige functies is er een leaseauto
  Goede studie mogelijkheden
  Mogelijkheid tot extra kopen van vakantie dagen.
  Overuren worden omgezet in tijd voor tijd

  Kan ik ook als zzp’er bij jullie werken?

  Niet standaard. Bij extra drukte trekken we soms voor bepaalde tijd een ZZP-er aan.

  Kan ik ook als student bij Abin aan de slag?

  Ja zeker, we staan open voor werkstudenten (1-2 dagen per week), ook kun je je scriptie bij ons afronden. Daarnaast staan we open voor stagiaires, die een meewerkstage op onze samenstel – of audit afdeling kunnen doen.

  Samen maken we ondernemende dromen waar

  Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken we hard en zijn loyaal aan onze ondernemers. Samen willen we de beste zijn; voor elkaar en voor de klant.

  Zo zien wij het voor ons. Jij ook?

  Echt persoonlijk contact met een ondernemer is voor ons cruciaal. Er is zoveel meer te halen als je werkelijk begrijpt welke ondernemersdroom iemand heeft. Wij luisteren en denken altijd actief mee. Met onze creatieve oplossingen komen ondernemers verrassend verder.

  Toch nog een vraag?

  Bel of mail dan met onze recruiters Saskia en Mark. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

  Stuur ons een mail