Werkstudent / Stagiair Samenstelafdeling
Noordwijk
8 - 16 uur

Zo ziet jouw baan eruit

Wij zijn er ook voor de accountants van morgen. Daarom hebben wij altijd plek voor enthousiaste werkstudenten.

Als Werkstudent kun je naast je studie bij ons komen werken (8-16 uur) en eventueel je scriptie afronden. Ook kun je bij ons een meewerkstage doen. Werken in de accountancypraktijk betekent veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. Onder begeleiding van ervaren collega’s ga je aan de slag met cijfers. Je hebt veel ruimte om je eigen werk in te vullen: je doet de boekhouding, maakt rapporten, stelt jaarrekeningen op en verzorgt belastingaangiftes voor klanten. Het is van belang dat je een echte teamspeler bent. En mocht je interesse hebben voor IT, dan, is daar absoluut ook ruimte voor. Bij ons ben je meteen een volwaardig medewerker die zichzelf kan ontwikkelen en uitdagen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en begeleiding, doet ervaring op en dat alles in een leuke bijbaan. Als je goed presteert, kun je na je stage bij ons blijven werken om nog meer uit jouw carrière te halen.

Wat we van je verwachten

 • Je volgt de wo-/hbo-opleiding accountancy, bedrijfs- of fiscale economie, fiscaal recht of een andere relevante studie;
 • Je hebt een professioneel kritische instelling en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een proactieve teamspeler, gericht op kwaliteit en je denkt in oplossingen.
 • Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.

Wat jij eruit haalt

Hybride werken
Flexibele werktijden
Opleiding
Alle ruimte om je te ontwikkelen
Leuke activiteiten
Ontspannen met collega’s
Sportieve events
Actieve personeelsvereniging
Salaris
Een prima vergoeding

  7 veelgestelde vragen over werken bij Abin

  Hoe verloopt het sollicitatieproces?

  Wanneer je solliciteert krijg je een reactie van de afdeling recruitment. Wanneer jouw profiel en cv aansluit bij onze vacature word je uitgenodigd voor een gesprek. Mogelijk volgt er een tweede gesprek en als er een match is ontvang je een passend voorstel.

  Waar is Abin (en hun klanten) gevestigd?

  Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken wij voor bedrijven en non-profit organisaties in alle sectoren en met alle rechtsvormen in de hele Bollenstreek en de Randstad.

  Kun je bij Abin ook thuiswerken?

  Dat ligt wel aan de functie, maar die mogelijkheid is er zeker. We vinden het ook belangrijk dat je je collega’s op kantoor ziet en met elkaar kan sparren.

  Wat doet Abin aan loopbaanontwikkeling?

  Voor iedereen bestaat de mogelijkheid cursussen of opleidingen te volgen.

  Welke secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Abin?

  Flexibele werktijden
  Premievrij pensioen
  Thuiswerk mogelijkheid, met thuiswerkvergoeding
  Reiskosten vergoeding
  Bij sommige functies is er een leaseauto
  Goede studie mogelijkheden
  Mogelijkheid tot extra kopen van vakantie dagen.
  Overuren worden omgezet in tijd voor tijd

  Kan ik ook als zzp’er bij jullie werken?

  Niet standaard. Bij extra drukte trekken we soms voor bepaalde tijd een ZZP-er aan.

  Kan ik ook als student bij Abin aan de slag?

  Ja zeker, we staan open voor werkstudenten (1-2 dagen per week), ook kun je je scriptie bij ons afronden. Daarnaast staan we open voor stagiaires, die een meewerkstage op onze samenstel – of audit afdeling kunnen doen.

  Samen maken we ondernemende dromen waar

  Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken we hard en zijn loyaal aan onze ondernemers. Samen willen we de beste zijn; voor elkaar en voor de klant.

  Zo zien wij het voor ons. Jij ook?

  Echt persoonlijk contact met een ondernemer is voor ons cruciaal. Er is zoveel meer te halen als je werkelijk begrijpt welke ondernemersdroom iemand heeft. Wij luisteren en denken altijd actief mee. Met onze creatieve oplossingen komen ondernemers verrassend verder.

  Toch nog een vraag?

  Bel of mail dan met onze recruiters Saskia en Mark. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

  Stuur ons een mail