Grip op later

Contact?

Close
Contact?

Collega's over ABIN

Marjolein Wagenaar

Werkt sinds 9 april 2018 bij ABIN als HR functionaris

“Na mijn opleiding Management en Economie (afstudeerrichting HRM) ben ik het HR-vak ingerold. Als HR-coördinator en -adviseur heb ik veel ervaring opgedaan. Wat ik alleen miste in mijn vorige functie was de samenwerking en het sparren met collega’s. Ik bestierde in m’n eentje de HR-afdeling. Lees meer

Kevin Man

Werkt sinds 1 december 2017 bij ABIN als Junior Samensteller Jaarrekening

“In 2015 heb ik mijn hbo-diploma Bedrijfseconomie behaald. De opleiding heb ik in deeltijd gevolgd naast mijn toenmalige functie bij een e-commercebedrijf. Na ervaring op te hebben gedaan in verschillende commerciële en financiële functies heb ik uiteindelijk gekozen voor het accountantsvak. Lees meer

Arie Groenleer

Werkt sinds februari 2017 bij ABIN als Manager Fiscale praktijk

Arie Groenleer werkt vanaf 1 februari 2017 bij ABIN als Manager Fiscale praktijk. Hiervoor is hij 23 jaar werkzaam geweest als Senior Fiscalist, waarvan ook zeven jaar als vennoot. “Bij het vorige kantoor had ik mijn eigen klantenportefeuille en was ik volledig verantwoordelijk voor de klant. Lees meer

Michel van der Wees

Werkt sinds januari 2017 bij ABIN als Senior Financial Interim Professional. Werkte bijna tien jaar geleden ook voor ABIN, toen als controleleider

Na bijna tien jaar elders te hebben gewerkt, ben ik begin dit jaar weer in dienst getreden bij ABIN. Het leuke is dat veel collega’s van wie ik destijds afscheid heb genomen er nog werken. Het voelde mede daardoor als thuiskomen. Het contact met collega’s en de directie is informeel en laagdrempelig. Lees meer

Nicolette Blom

Werkt ruim een jaar in Voorburg als relatiemanager bij ABIN. Werkte daarvoor al zo’n 25 jaar bij het in september 2015 door ABIN overgenomen administratiekantoor RBS. Is daar begonnen als salarisadministrateur en doorgegroeid tot relatiemanager

In mijn functie heb ik heel veel contact met klanten. Ik stel jaarrekeningen samen, bereid belastingaangiftes voor en geef advies. Ik ben de schakel tussen de accountant en de klant. Ook werk ik bij een viertal klanten een aantal dagen per maand op locatie. Bij enkele klanten kom ik al tien jaar. Ik noem Lees meer

Arie Plug

Werkt ruim tien jaar bij ABIN. Begonnen als Assistent Accountant, werkte daarna als Junior Audit en is sinds 1 januari 2018 als Teamleader Audit

“Tijdens mijn MBO opleiding werkte ik 1 à 2 dagen bij Fintec VVE Vastgoed Beheer B.V., ook onderdeel van de ABIN groep. Hier ben ik binnengekomen via mijn vader, die daar destijds al werkte. Na het afronden van mijn MBO opleiding, studeerde ik HBO accountancy. Om mijn blik te verbreden liep ik Lees meer

Anne van der Zalm

Werkt sinds juli 2016 bij ABIN als Medewerker HR

“Ik heb twee keer stage gelopen bij ABIN, in het tweede en in het derde jaar van mijn studie. Ik woonde vlakbij het kantoor van ABIN in Noordwijk en kende het bedrijf daardoor van naam. Toen ik op zoek ging naar een stage op een HR-afdeling, wilde ik het liefst dichtbij huis stage lopen. En zo kwam ik bij Lees meer
ABIN gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we na aparte toestemming cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts we mogen gebruiken, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.
Annuleren