Werken bij Abin.

Werk je bij Abin, dan ben je goed op de hoogte van je vakgebied. Je bent bereid deze kennis actief in te zetten en denkt daarbij creatief buiten de kaders, altijd binnen de regels van de wet. Zo haal jij er meer uit voor de ondernemer én voor jezelf.

Pak die kans en sluit je bij ons aan!

Bekijk onze vacatures

Samen halen we er meer uit

We zijn loyale, harde werkers die samen de beste willen zijn; voor elkaar en voor de klant. Met onze competitieve instelling gaan we voor succes. En haal je succes? Dan vieren we dat met elkaar, tijdens én buiten het werk.

Maak kennis met ons team

Samen halen we er meer uit

We zijn loyale, harde werkers die samen de beste willen zijn; voor elkaar en voor de klant. Met onze competitieve instelling gaan we voor succes. En haal je succes? Dan vieren we dat met elkaar, tijdens én buiten het werk.

Maak kennis met ons team

Abin is op de hoogte van de ontwikkeling in de markt en speelt hierop in. Dat vind ik een fijne gedachte. Van mijn collega’s leer ik veel en vice versa. Waar nodig word ik goed begeleid en andersom is er ook ruimte voor input. Dat zorgt voor een echt teamgevoel, waar iedereen aan bijdraagt.

Kevin Man
Auditor, Abin

Ik werk alweer ruim zes jaar bij dit bedrijf en dat komt vooral door de collega’s met wie ik goed samenwerk, van wie ik veel kan leren én waarmee ik ook kan lachen.

Malou de Jong
Belastingadviseur, Abin

Ik zit hier helemaal op mijn plek. Met leuke collega’s, veel flexibiliteit en een divers klantenpakket; veel mkb wat mij erg ligt. Niks is hetzelfde en dat bevalt mij goed.

Frank de Groot
Relatiemanager, Abin

4 redenen waarom je bij ons wilt werken

Ondernemend

Wij kijken door de ondernemersbril en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden. Onze adviezen zijn klare taal: half werk is voor ons niet genoeg.

Persoonlijk

Onze mensen zijn loyaal, betrouwbaar, open en eerlijk. En geven jou de ruimte om te ondernemen. Samen door dik en dun!

Samen de beste

Wij werken op basis van 
respect, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wij luisteren met aandacht en geven altijd eerlijk, slim en praktisch advies.

Creatief in oplossingen

Wij weten veel en samen weten we nog meer. Relevante kennis die helpt om creatief buiten de kaders te denken, binnen de regels van de wet.

Haal meer uit je carrière

Bij Abin doen we alles om jou de ruimte te geven in je loopbaan. Je krijgt de kans om door te groeien in een relaxte en inspirerende werksfeer. Met betrouwbare en eerlijke collega’s, die graag in harmonie met elkaar werken. Zo kom je samen tot ondernemende resultaten en sta je er nooit alleen voor.

Kom jij ons team versterken?

Jouw job? Samen met professionals met plezier aan het beste resultaat werken. Ons doel: het beste uit jou halen, op een ontspannen manier. Daarom blijven wij je stimuleren in je ontwikkeling. Zo groeien we samen verder en gaan we voor de winst.

7 veelgestelde vragen over werken bij Abin

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Wanneer je solliciteert krijg je een reactie van de afdeling recruitment. Wanneer jouw profiel en cv aansluit bij onze vacature word je uitgenodigd voor een gesprek. Mogelijk volgt er een tweede gesprek en als er een match is ontvang je een passend voorstel.

Waar is Abin (en hun klanten) gevestigd?

Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Voorburg en Heemskerk werken wij voor bedrijven en non-profit organisaties in alle sectoren en met alle rechtsvormen in de hele Bollenstreek en de Randstad.

Kun je bij Abin ook thuiswerken?

Dat ligt wel aan de functie, maar die mogelijkheid is er zeker. We vinden het ook belangrijk dat je je collega’s op kantoor ziet en met elkaar kan sparren.

Wat doet Abin aan loopbaanontwikkeling?

Voor iedereen bestaat de mogelijkheid cursussen of opleidingen te volgen.

Welke secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Abin?

Flexibele werktijden
Premievrij pensioen
Thuiswerk mogelijkheid, met thuiswerkvergoeding
Reiskosten vergoeding
Bij sommige functies is er een leaseauto
Goede studie mogelijkheden
Mogelijkheid tot extra kopen van vakantie dagen.
Overuren worden omgezet in tijd voor tijd

Kan ik ook als zzp’er bij jullie werken?

Niet standaard. Bij extra drukte trekken we soms voor bepaalde tijd een ZZP-er aan.

Kan ik ook als student bij Abin aan de slag?

Ja zeker, we staan open voor werkstudenten (1-2 dagen per week), ook kun je je scriptie bij ons afronden. Daarnaast staan we open voor stagiaires, die een meewerkstage op onze samenstel – of audit afdeling kunnen doen.

Jouw droombaan bij Abin?

Bij ons haal je altijd meer uit je carrière. We bieden je opleidingen en kansen om je verder te ontwikkelen, in een flexibele en fijne werkomgeving.